"Candle", Guangzhou Ward, 790 "White Angel", staat op het punt te betalen

"Candle", Guangzhou Ward, 790 "White Angel", staat op het punt te betalen

  Xinhuanet Guangzhou 13 mei (Chen Xueying) 12 mei is het 110e International Nurse Festival. Guangzhou Health Vocational and Technical College "Celebrate 5 · 12 International Nurses Festival and Graduation Ceremony" Event site, de voorgangers, de vertegenwoordiger "Quasi-verpleegster" Wear Yan Tail Cap, ontbranden het kaarslicht van Nang Dinggee. De verpleegstudent houdt een rode kaars vast, vloeken zal het Nantutahre herinneren "om de arts te helpen de arts en vertrouwelijkheid te behandelen."

  Yuha, feestsecretaris van het Guangzhou Health Vocational and Technical College, zei dat de verpleegstudenten het Motto van de school kunnen erven en doorsturen om rekening te houden met de "Precision Unique, Bo Ai Ji", en een eeuwenoude geschiedenis, rood hebben Gene, onthoud de verpleegster, verstrekte hoge kwaliteit voor pati?ntenverpleegservices geven meer menselijke zorg.

  Fang Changming, plaatsvervangend directeur van de afdeling Hoger onderwijs van Guangzhou Education Bureau, zei dat de haatceremonie de rangen van de studenten markeert om de verpleegster binnen te gaan, wat zowel een glorieus, een zware verantwoordelijkheid is, ik hoop dat de studenten in het werk zullen zijn in het werk., Kan zich concentreren, voorzichtig zijn, geduld hebben. Er wordt gemeld dat het Gezondheidsverband van Guangzhou en Technical College het volksgezondheidsgezondheid is dat wordt gehouden door de gemeente Guangzhou Municipal People. In 2020 is de titel van "Guangdong Provincie Anti-hals Corona Epidemie" de titel.